Refresh

This website np.pl.ua/2024/02/u-2-iy-miskiy-klinichniy-likarni-poltavy-vidkryly-viddilennia-renthenolohii/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Медицина Полтавщина Суспільство 

У 2-ій міській клінічній лікарні Полтави відкрили відділення рентгенології

У 2-ій міській клінічній лікарні Полтави відкрили відділення рентгенології

У 2-ій міській клінічній лікарні Полтавської міськради відкрили відділення рентгенології.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці КП “2-а міська клінічна лікарня Полтавської міської ради”.

Внутрішні роботи у приміщенні рентгенологічного відділення були виконані у повному об’ємі та з дотриманням усіх технологій. Тут впроваджена локальна комп’ютерна мережа, сучасна система медичної комунікації. 

В арсеналі лікарів були система рентгенівська діагностична Calipso, система рентгенографічна і флюороскопічна EXELLECE DYNAMIC, система рентгенографічна Perform-X.

Також придбали систему рентгенівську флюороскопічну OSKAR Classik, систему комп’ютерної томографії Institum32, систему мамографічну SOUL Direkt.

“Закупка обладнання та ремонт були здійснені за кошти міського бюджету. За що ми надзвичайно вдячні Полтавській міській раді, департаменту охорони здоров’я та депутатському корпусу, котрі тримають руку на пульсі, йдуть за зустріч та підтримують втілення в життя наших планів та потреб”, – зазначив  директор КП “2-а МКЛ ПМР”, професор Максим Дудченко.

Керуватиме рентгенологічним відділенням лікар – рентгенолог вищої категорії Юлія Миколаївна Осіпова.


Читайте також: Полтавщина отримала унікальну для регіону «швидку» для порятунку новонароджених, – Філіп Пронін


На обстеження запрошують всіх, хто цього потребує, полтавців та ВПО – незалежно від місця проживання, за електронним направленням.

Попередній запис на рентгенологічне обстеження здійснюється через реєстратуру закладу за телефоном: 0951866021.

фото: Facebook

Перейти до вмісту